Macadamia-biban de mare cu crustă cu Salsa de Mango-Lime
Rețeta Macadamia-biban de mare crustat cu Salsan de Mango-Lime este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 865 calorii, 53G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $9.31 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet japonez, făină, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Macadamia-biban de mare cu crustă cu sos de cremă de Mango, Pui cu crustă de Macadamia cu Salsa de Mango, și Snapper Cu Crustă De Nuci De Macadamia Cu Unt De Lime De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați nucile de macadamia într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Macadamia
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați pesmet și pulsați de 2 sau 3 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
3
Așezați amestecul de nuci într-un vas puțin adânc.
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Bateți ouăle într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Presărați pește cu sare. Dragați peștele în făină; scuturați excesul și înmuiați-l în ou. Dragați peștele în amestec de nuci, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pește
Sare
Ouă
7
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați pește; gatiti 6-8 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. (Dacă nucile încep să se rumenească prea repede, reduceți căldura.)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.