Macadamia-biban de mare cu crustă cu Salsa de Mango-Lime

Rețeta Macadamia-biban de mare crustat cu Salsan de Mango-Lime este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 865 calorii, 53G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $9.31 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet japonez, făină, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Macadamia-biban de mare cu crustă cu sos de cremă de Mango, Pui cu crustă de Macadamia cu Salsa de Mango, și Snapper Cu Crustă De Nuci De Macadamia Cu Unt De Lime De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați nucile de macadamia într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Adăugați pesmet și pulsați de 2 sau 3 ori sau până se combină.
Așezați amestecul de nuci într-un vas puțin adânc.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Bateți ouăle într-un castron mediu.
Presărați pește cu sare. Dragați peștele în făină; scuturați excesul și înmuiați-l în ou. Dragați peștele în amestec de nuci, acoperind complet.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când untul se topește.
Adăugați pește; gatiti 6-8 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. (Dacă nucile încep să se rumenească prea repede, reduceți căldura.)
Se servește cu Salsa de Mango-Lime.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.