Mac și brânză, vă rog
Mac și brânză, vă rugăm să ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 265 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, sos Worcestershire, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului; se scurge bine.
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți un vas de copt de 2 1/2 litru cu spray de gătit.
Lapte cald într-o cratiță mare la foc mediu. Adăugați treptat făina, amestecând constant până se combină.
Adăugați muștar, praf de usturoi, sare, piper și sos Worcestershire. Continuați să gătiți până când sosul se îngroașă, amestecând continuu.
Reduceți căldura la minim.
Bateti crema de branza pana se omogenizeaza bine; adăugați 1 1/3cups cheddar mărunțit și amestecați până se topește.
Adăugați macaroane, amestecând până când sunt bine acoperite.
Se toarnă în vasul de copt.
Aruncați cheddarul rămas cu firimituri de fulgi de porumb și presărați uniform deasupra.
Coaceți până devin aurii deasupra și clocotind peste tot, aproximativ 20 de minute.