Mac și brânză la grătar cu carne de porc trasă

Mac și brânză la grătar cu carne de porc trasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac și brânză la grătar cu carne de porc trasă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1470 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă ați tras carne de porc, zară, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brânză De Porc La Grătar, BBQ tras carne de porc brânză la grătar, și Crockpot Tras Carne De Porc + Bere Brânză Sandwich-Uri Brânză La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 6 linguri de unt și maioneza în vasul unui mixer de suport; bateți cu atașamentul cu palete până se combină, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți macaroanele și brânza într-un vas de copt pătrat de 8 inci la o grosime de aproximativ 3/4 inci. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se întărește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Tăiați macaroanele și brânza în pătrate puțin mai mici decât feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Între timp, topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se caramelizează, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Combinați sosul de grătar și carnea de porc trasă într-o cratiță la foc mic și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Răspândiți Generos amestecul de unt-maioneză pe o parte a fiecărei felii de pâine. Întoarceți peste jumătate din feliile de pâine; strat 1 felie de cheddar, 1 pătrat de macaroane și brânză și o altă felie de cheddar pe fiecare. Completați fiecare cu un sfert din carnea de porc trasă și ceapa caramelizată și o altă felie de cheddar. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu unt-cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Încălziți o tigaie mare sau o tavă la foc mediu-mic. Lucrând în loturi, gătiți sandvișurile până când brânza se topește și pâinea este aurie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Fotografie realizată de Andrew Mccaul

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este la Celia Pioneer Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista