Mac și brânză la grătar cu carne de porc trasă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac și brânză la grătar cu carne de porc trasă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1470 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă ați tras carne de porc, zară, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brânză De Porc La Grătar, BBQ tras carne de porc brânză la grătar, și Crockpot Tras Carne De Porc + Bere Brânză Sandwich-Uri Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 6 linguri de unt și maioneza în vasul unui mixer de suport; bateți cu atașamentul cu palete până se combină, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Pune deoparte.
Întindeți macaroanele și brânza într-un vas de copt pătrat de 8 inci la o grosime de aproximativ 3/4 inci. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se întărește, aproximativ 45 de minute.
Tăiați macaroanele și brânza în pătrate puțin mai mici decât feliile de pâine.
Între timp, topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se caramelizează, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Combinați sosul de grătar și carnea de porc trasă într-o cratiță la foc mic și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Răspândiți Generos amestecul de unt-maioneză pe o parte a fiecărei felii de pâine. Întoarceți peste jumătate din feliile de pâine; strat 1 felie de cheddar, 1 pătrat de macaroane și brânză și o altă felie de cheddar pe fiecare. Completați fiecare cu un sfert din carnea de porc trasă și ceapa caramelizată și o altă felie de cheddar. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu unt-cu fața în sus.
Încălziți o tigaie mare sau o tavă la foc mediu-mic. Lucrând în loturi, gătiți sandvișurile până când brânza se topește și pâinea este aurie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este la Celia Pioneer Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.