Mac și brânză de modă veche
Mac și brânză de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 389 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de brânză cheddar, brânză elvețiană, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pregătiți macaroanele cotului conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina până se formează o pastă de culoare crem. Apoi turnați laptele și amestecați constant până când acesta ajunge la fierbere tare, apoi amestecați încă 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Când macaroanele sunt fierte, întindeți 1/2 din ele în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inci. Apoi stratificați 1/2 din ceapa rasă, 1/2 din sare și piper și 1/2 din fiecare dintre brânzeturi. Repetați încă o dată: macaroane, ceapă, sare și piper și brânzeturi, apoi turnați sosul alb rezervat peste toate. Completați cu mici bucăți de unt după gust.
Acoperiți și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.