Mac și brânză de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 389 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de brânză cheddar, brânză elvețiană, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pregătiți macaroanele cotului conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot Macaroane
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina până se formează o pastă de culoare crem. Apoi turnați laptele și amestecați constant până când acesta ajunge la fierbere tare, apoi amestecați încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Când macaroanele sunt fierte, întindeți 1/2 din ele în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inci. Apoi stratificați 1/2 din ceapa rasă, 1/2 din sare și piper și 1/2 din fiecare dintre brânzeturi. Repetați încă o dată: macaroane, ceapă, sare și piper și brânzeturi, apoi turnați sosul alb rezervat peste toate. Completați cu mici bucăți de unt după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Macaroane
Unt
Sos
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Acoperiți și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.