Mac și brânză de casă
Homemade Mac și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 40. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, Vegan Mac și brânză, și Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Bateti ouale si laptele intr-un bol mare pana se amesteca.
Adăugați VELVEETA, cheddar, unt și piper roșu; se amestecă bine. Se amestecă macaroane.
Lingură în 1-1 / 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește.