Mac și Brânză Burger Bowl
Mac și Brânză Burger castron ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 285 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcovi, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; se scurge bine.
Se amestecă în apă fierbinte, conținutul de paste nefierte și pungi de amestec de sos (din Hamburger Helper box), broccoli, morcovi, cimbru, sare și piper.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul.
Încingeți fiecare porție cu brânză.