Mac-ul brânzos al Doamnei

Mac-ul brânzos al Doamnei
Mac-ul brânzos al Doamnei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13945 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de unt, sare, macaroane pentru cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mac-ul brânzos al Doamnei, Mac-ul brânzos al Doamnei, și Mac și brânză de brânză a doamnei finale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
După ce ați fiert și scurs macaroanele, puneți-le într-un castron mare și încă fierbinți și adăugați cheddarul. Într-un castron separat, combinați ingredientele rămase și adăugați la amestecul de macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de macaroane într-o caserolă și se coace timp de 30 până la 45 de minute. Se acoperă cu brânză suplimentară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista