Mac-N-gouda afumată cu conopidă
Gouda Mac-N-afumată cu conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1236 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.15 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați paprika, conopidă, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Supă de conopidă cu gouda afumată, Mash De Conopidă Gouda Cu Bacon Și Afumat-Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Salată de șuncă și gouda afumată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați sare pentru a condimenta apa de gătit, apoi adăugați pastele. Gatiti 5 minute, apoi adaugati conopida si gatiti inca 3 minute sau pana cand pastele sunt fierte al dente si floretele sunt doar fragede.
Scurgeți bine și reveniți la oală.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți un vas de sos mediu la foc mediu-mic.
Adăugați uleiul de măsline extravirgin și încălziți cu untul până se topește.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 până la 5 minute pentru a le transpira și a transforma sucurile dulci. Ridicați puțin focul, apoi bateți făina, cayenne și boia.
Bateți împreună până când rouxul se umflă, apoi gătiți încă 1 minut.
Bateți laptele și stocul și ridicați căldura puțin mai sus pentru a aduce sosul la fierbere rapidă. Odată ce bule, picătură de căldură înapoi la un foc mic și se fierbe până când sosul se ingroasa, 3-5 minute.
Adăugați brânza în sosul îngroșat și amestecați pentru a o topi, cam un minut. Se amestecă muștarul și se condimentează sosul cu sare și piper.
Se toarnă peste conopidă și pastele fierte și se amestecă pentru a se combina. Reglați condimentele, transferați-le pe un platou mare și serviți.