Mac cu brânză de bere și cârnați

Mac cu brânză de bere și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 526 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, muștar măcinat, popcorn cu microunde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Varză și cârnați în bere, Cârnați prăjiți cu ceapă fiartă cu bere, și Cârnați fierți cu bere cu salată caldă de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați 2 caserole de 1/2 litru cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti macaroanele conform indicatiilor de pe ambalaj folosind timpul minim de gatire. Clătiți și reveniți la cratiță.
În timp ce macaroanele se gătesc, într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in unt 2-3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă făina; gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă treptat jumătate și jumătate, muștar, sos de piper și sare; se încălzește până se îngroașă și se fierbe, amestecând continuu, aproximativ 5 minute. Se amestecă berea.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 2 până la 3 minute. Se amestecă brânza până se topește.
Adăugați cârnați la macaroanele fierte. Se amestecă sosul de brânză. Puneți amestecul de macaroane în caserolă.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când bule și blatul începe să se rumenească. Se acoperă cu floricele chiar înainte de servire.