Mac & Pepite De Brânză
Această rețetă servește 48. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 36 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de brânză americană, brânză cheddar, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor mini cupe de briose.
Se presara cu 2 linguri de parmezan, atingând excesul. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă făina; gatiti 2 minute.
Bateți laptele până la fierbere, aproximativ 5 minute.
Adăugați Cheddar și brânzeturi americane; se ia de pe foc și se amestecă până se omogenizează.
Bateți gălbenușul de ou și boia de ardei; pliați în macaroane până când sunt bine acoperite. Lingurați linguri rotunjite de amestec în cutii pregătite; se presară cu parmezan rămas.
Coaceți la 425 de grade până când este fierbinte și auriu, aproximativ 10 minute. Se răcește timp de 5 minute; transferați cu grijă pe o farfurie de servire.