Lămâie prăjită și picior de miel de cimbru

Lămâie prăjită și cimbru picior de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $6.27 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 582 calorii. Un amestec de piper, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tocană de miel cu lămâie și cimbru, Miel în stil grecesc cu lămâie și cimbru, și Miel cu cimbru-cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru marinadă. Puneți mielul într-o tigaie superficială și acoperiți cu marinată.
Lăsați să stea la frigider timp de 4 ore până peste noapte, rotindu-l ocazional în marinată.
Preîncălziți cuptorul la 375 km. F. Scoateți mielul din frigider.
Tăiați fante mici în părțile laterale ale mielului și umpleți cu felii de usturoi și crenguțe de cimbru. Condimentează mielul cu sare și piper.
Lăsați mielul să se prăjească timp de aproximativ 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 140 F. (Aceasta va produce carne medie rară, prăjiți mai mult dacă doriți ca mielul dvs. să fie complet gătit.)
Lăsați mielul să se odihnească din cuptor timp de 20 de minute. Tăiați în felii subțiri și serviți.