Lowcountry Mic Dejun Creveți

Lowcountry Mic Dejun Creveți
Creveți mic dejun Lowcountry este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallion, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți și crupe Lowcountry, Pilaf De Creveți Lowcountry, și Lowcountry creveți-și-Okra Pilau pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până la spumare, apoi gătiți ceapa cu scallion, usturoi, sare și 1/4 linguriță de piper, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați creveți și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Adăugați 1/2 cană de apă și fierbeți ușor, amestecând, până când creveții sunt doar fierți, 2 până la 3 minute (creveții ar trebui să fie cocheți; adăugați mai multă apă dacă este necesar). Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista