Louisiana creveți Creole II

Louisiana creveți Creole II
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Louisiana Shrimp Creole II ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 5. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți amidon de porumb, sos de roșii, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Creveți Creoli Din Louisiana, Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos tartar creol, și Louisiana Creveți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții pot fi împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Beciurile EOD Willie Pete Sauvignon Blanc vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
EOD beciuri Willie Pete Sauvignon Blanc vin
EOD beciuri Willie Pete Sauvignon Blanc vin
Vin EOD beciuri care este îmbuteliat special pentru a sprijini Fundația EOD Warrior. O parte din veniturile din prețul de achiziție vor merge direct la fundație.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Revista