Louisiana Creveți
Louisiana creveți ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 432 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă $2.42 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de unt, sos de piper, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Creveți În Stil Louisiana, Picant Louisiana Creveți Dip, și Creveți și crupe cu sos BBQ Louisiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Puneți creveții într-o tigaie mare; se toarnă deasupra amestecul de unt.
Se coace, neacoperit, la 375 cm.timp de 20-25 minute sau până când creveții devin roz.
Se servește cald cu o lingură cu fante.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Provincia Peju Napa Valley Sauvignon Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Napa Valley Sauvignon Blanc]()
Provincia Peju Napa Valley Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și litchi sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.