Loin de miel de castan cu marmeladă de ceapă dulce
Loin de miel castan cu marmeladă de ceapă dulce este un hor d ' oeuvre care servește 36. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită muștar, praf de copt, piure de castane și sare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Marmeladă De Ceapă Dulce De Roșii, Cartofi prăjiți em ' S Polenta cu roșii-marmeladă de ceapă dulce, și Fripturi cu melanj de boabe de piper și marmeladă de ceapă dulce.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, untul, zeama și oul. Frământați ușor și împărțiți în 4 porții, formând fiecare într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Așezați cele 4 discuri pe o foaie de copt ușor unsă și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se lasă să se răcească pe tigaie timp de 10 minute, apoi se răcește complet pe un raft.;
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Încălziți uleiul de semințe de struguri la foc mic într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și pudra de curry și lăsați ceapa să se caramelizeze încet, aproximativ 30 de minute. Se amestecă stafidele aurii și se adaugă oțet. Gatiti aproximativ 5 minute, acoperiti, scoateti de pe foc si lasati sa se odihneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Reveniți la Crostini: împărțiți pâinile deschise așa cum ați face un rulou de hamburger. Folosind un tăietor de cerc de 1 inch tăiați pâinea în rondele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger Bun
Crostini
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Condimentează mielul cu sare și piper și arde mielul pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, Optional
11
Combinați piureul de castane și muștarul măcinat cu piatră într-un castron mic și acoperiți mielul cu amestecul. Apoi acoperiți cu ovăzul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Măcinat De Piatră
Castane
Mazare Decojita, Optional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Așezați în tigaie și terminați în cuptor la o temperatură internă de 140 de grade F, măsurată cu un termometru cu citire instantanee sau după bunul plac.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Lăsați să se odihnească timp de 5 minute, apoi feliați în discuri groase de 1/4 inch.
14
Toast crostini runde, top cu o felie de miel și top cu marmeladă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Crostini
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.