Loin de carne de porc cu boabe de piper verde
Loin de carne de porc cu boabe de piper verde necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vin, coapse de porc, semințe de fenicul măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Tostadas picant de carne de porc verde și roșu, Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Piper Verde, și Cotlet de porc prăjit cu cidru și Chutney de roșii verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Așezați carnea de porc, cu partea grasă în sus, într-o tigaie suficient de mare pentru a o ține confortabil. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, 2 lingurițe din fiecare muștar, Semințele de fenicul, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Frecați amestecul deasupra cărnii de porc și prăjiți timp de 1 până la 1 1/4 ore, până când temperatura internă atinge 140 de grade F.
Scoateți din cuptor, transferați pe o tăietură și acoperiți bine cu folie de aluminiu timp de 20 de minute.
Pentru sos, scoateți toate, cu excepția a 1/4 cană de grăsime din tigaia de prăjire. Dacă nu există 1/4 cană, adăugați suficient unt în tigaie pentru a face 1/4 cană în total. La foc mediu, bateți făina în grăsimea din tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați vinul și răzuiți toate bucățile maro din partea de jos a tigaiei.
Adăugați bulionul de pui, restul de 2 lingurițe din fiecare muștar, boabele de piper verde, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Aduceți la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic timp de 5 până la 10 minute, până când sosul este redus și ușor îngroșat.
Scoateți șirurile din carnea de porc prăjită, feliați între oase și serviți cald cu sosul fierbinte.
3 cepe mari, necojite și sfărâmate
6 morcovi, necojiți și înjumătățiți
4 tulpini de țelină cu frunze, tăiate în treimi
4 păstârnac, necojit și tăiat în jumătate (opțional)
20 de crenguțe proaspete de pătrunjel cu frunze plate
15 crengute cimbru proaspăt
20 crengute mărar proaspăt
1 cap de usturoi, necojit și tăiat în 1/2 transversal
2 lingurițe boabe întregi de piper negru
Așezați puii, ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, pătrunjelul, cimbrul, mărarul, usturoiul, sarea și boabele de piper într-un vas de 16 până la 20 de litri cu 7 litri de apă și aduceți la fierbere. Îndepărtați suprafața după cum este necesar. Simmer descoperit timp de 4 ore. Se strecoară întregul conținut al oalei printr-o strecurătoare, se aruncă puiul și legumele și se răcește. Aruncați grăsimea întărită, apoi împachetați bulionul în recipiente de litru.