Loco Moco
Loco Moco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1678 de calorii, 77 g de proteine și 78 g de grăsime fiecare. Pentru 5,83 USD per porție, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de canolan, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 94%, ceea ce este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Loco for Moco: Blend and Extend Loco Moco, Loco Moco și Loco Moco.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru orez: Spălați orezul sub jet de apă rece până când apa devine limpede. Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți bulionul de pui la fiert.
Adăugați orezul, acoperiți și reduceți focul la mic timp de aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc si se lasa sa stea 5 minute. (Alternativ, adăugați atât orezul clătit, cât și bulionul de pui într-un oală de orez și porniți mașina - acesta va menține orezul cald până când este gata de servire.) Pufeți cu o furculiță și acoperiți. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Amestecați carnea de vită, ceapa și puțină sare și piper într-un castron mare. Formați 4 chiftele medii și lăsați deoparte.
Pune o tigaie mare de fontă la foc mare.
Adăugați un strop de ulei de canola și puneți chiftelele în tigaie. Acoperiți tigaia cu un capac (sau o a doua tigaie) pentru a etanșa umezeala și a asigura chifteluțe suculente. Gatiti pana se rumenesc bine pe prima parte, 3-4 minute. Apoi scoateți capacul, răsturnați, puneți capacul și continuați gătirea până la nivelul dorit, aproximativ 3 minute pentru mediu-rar.
Scoateți burgerii și păstrați-l la cald.
Adaugati untul in tigaia cu picuraturi.
Căleți ciupercile și ceapa până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de vită și sosul Worcestershire, aduceți la fierbere și reduceți timp de 2 până la 3 minute.
Într-un castron separat, amestecați amidonul de porumb cu 1 lingură de apă pentru a obține o pastă netedă. Adăugați încet în sos, amestecând constant până se îngroașă. Asezonați cu sare și piper. Acoperiți și păstrați la cald până când sunt gata de utilizare.
Adăugați puțin ulei de canola într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Spargeți ouăle și gătiți cu partea însorită în sus, 3 până la 4 minute.
Scoateți și păstrați la cald. (Puteți întoarce ouăle prea ușor dacă doriți să fie fierte puțin mai mult.)
Asezati orezul fiert pe o farfurie, puneti deasupra burgerii, apoi ouale si la final sosul.
Decorați cu pătrunjel și roșii dacă doriți.