Linte roșie și Kale cu Miso

Linte roșie și Kale cu Miso
Linte roșie și Kale cu Miso este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 157 calorii. 333 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, miso, cartof dulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este super. Încercați Morcov și cartofi prăjiți, linte și sos de pătrunjel Miso, Kale Și Linte, și Paste cu linte și Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o cratiță mare și acoperiți cu 1 1/2 căni de bulion. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește, neacoperit, până când lintea este fragedă, aproximativ 25 de minute. Se amestecă usturoiul, cartoful dulce, țelina, ceapa, roșiile și restul de 2 1/2 căni de bulion. Continuați să gătiți, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute sau până când cartoful dulce este fraged. Se amestecă miso, kale și salvie. Se condimentează după gust cu sare și piper, se toarnă în boluri, se ornează cu nori și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
TomateTomate
LinteLinte
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
KaleKale
MisoMiso
NoriNori
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
PolonicPolonic
2
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate pentru prevenirea bolii Alzheimer: rețete pentru a stimula sănătatea creierului de Dr. Marwan Sabbagh și Beau MacMillan, nr. 201
3
Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista