Linte roșie condimentată cu ceapă caramelizată și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați linte roșii condimentate cu ceapă caramelizată și spanac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 964 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, turmeric, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Linte roșie cu spanac și ceapă caramelizată, Linte și grâu Bulgur cu ceapă caramelizată, și M ' Juddarah – linte și orez cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 2 linguri. ulei la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și foarte moi, cu margini crocante, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
3
Transferați jumătate într-un castron și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Între timp, puneți lintea într-o cratiță cu 3 căni de apă și frunzele de dafin. Aduceți la foc mic la foc mediu, neacoperit și spumă degresată. Se fierbe doar până se înmoaie, 5 până la 10 minute (se vor destrăma puțin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Îndepărtați frunzele de dafin și lăsați lintea deoparte-nu se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Linte
6
Se amestecă chile, ghimbir, coriandru, turmeric și 1 linguriță. sare în tigaie de ceapă și gătiți la foc mediu până la parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Turmeric
Ghimbir
Ceapă
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc complet, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de ceapă-spanac în oală cu linte și se șterge tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Spanac
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
8
Se încălzește 1 lingură. ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați chimen și usturoi și gătiți, amestecând, până când semințele sizzling, aproximativ 1 minut; se amestecă în linte. Se condimentează cu sare. Top lintea cu ceapa rezervata si serveste peste orez.