Linte fiert cu ceapa Cipollini

Linte fiert cu ceapa Cipollini
Linte fiert cu ceapa Cipollini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de șampanie, linte verde, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Monkfish fiert cu ciuperci sălbatice și ceapă Cipollini, Ceapă Cipollini înăbușită cu unt cu Arugulan și sirop Balsamic pe pâine prăjită cu mai multe cereale, și Linte De Vin Fiert Peste Pâine Prăjită Cu Spanac Și Ceapă Perlată Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare cu fața înaltă la foc mediu-mare, cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați lintea, căței de usturoi și frunze de dafin cu 4 căni de apă sau doar suficient pentru a acoperi. Aduceți apa la foc mic și reduceți focul. Fierbeți lintea, neacoperită, până când sunt fragede, aproximativ 25 până la 30 de minute. (Nota bucătarului: dacă trebuie să adăugați mai multă apă pentru ca lintea să termine gătitul, adăugați puțin câte puțin. Va fi mai multă aromă în linte dacă le gătiți și ajungeți cu foarte puțin lichid la sfârșitul procesului. Aroma va fi în linte în loc să se scurgă cu lichidul de gătit aruncat!) Odată ce sunt gătite, dar totuși oarecum "al dente", puneți-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți și aruncați căței de usturoi și frunzele de dafin. Condimentează cu doar o notă de sare și piper, după gust. Retaste, dar țineți pe reseasoning până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Adăugați grăsimea de rață într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare, după gust și se lasă să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Când sunteți gata să serviți, adăugați lintea în ceapa Cipollini sotată. Se amestecă pentru a acoperi lintea cu grăsimea de rață. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar, și amestecați oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
LinteLinte
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Transferați amestecul de linte într-un bol de servire și serviți cu glazură de rață și piper verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
LinteLinte
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista