Linte condimentată și orez

Linte condimentată și orez
Această rețetă servește 6 și costă 39 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 261 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de orez brun, bețișoare de scorțișoară, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Linte Condimentată Cu Orez Negru Și Pui, Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, și Cod Cu Linte Roșie Condimentată.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă conform Manualului de instrucțiuni al aragazului dvs. de orez sau folosiți 4 căni de apă. Se amestecă și se pregătește să gătească. Când aragazul se oprește, verificați dacă atât orezul, cât și lintea sunt fragede și nu rămâne apă. Dacă nu sunt fragede, adăugați 1/4 cană mai multă apă și reporniți. (Acest lucru nu ar trebui să fie necesar, dar aragazele de orez variază.) Când ați terminat, îndepărtați scorțișoara și cuișoarele, pufați orezul și adăugați pătrunjelul tocat. Amestecați o stoarcere de suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
LinteLinte
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista