Linguină picantă de spanac cu ulei de măsline și usturoi
Spanacul picant Linguine cu ulei de măsline și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 381 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză pecorino romano, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Creveți De Usturoi Picant Peste Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti linguina intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 cană busuioc, usturoi și ardei roșu zdrobit; se amestecă 1 minut.
Adăugați vin și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul din tigaie, restul de 1/2 cană de busuioc și 3/4 cană de brânză în paste. Aruncați la foc mediu până când sosul acoperă pastele, adăugând lichid de paste rezervat cu 1/4 cană dacă este uscat. Se condimentează cu sare și piper.
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.