Linguină picantă de spanac cu ulei de măsline și usturoi

Linguină picantă de spanac cu ulei de măsline și usturoi
Spanacul picant Linguine cu ulei de măsline și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 381 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză pecorino romano, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Creveți De Usturoi Picant Peste Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguina intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1/2 cană busuioc, usturoi și ardei roșu zdrobit; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
5
Adăugați vin și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Adăugați amestecul din tigaie, restul de 1/2 cană de busuioc și 3/4 cană de brânză în paste. Aruncați la foc mediu până când sosul acoperă pastele, adăugând lichid de paste rezervat cu 1/4 cană dacă este uscat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista