Linguină de creveți și anghinare
Creveți și anghinare Linguine necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 494 calorii. Pentru $3.64 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Creveți și anghinare Linguine Alfredo, Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine), și Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa clocotita.
În timp ce pastele se gătesc, călește ceapa și usturoiul în ulei timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați creveți la picăturile rămase și gătiți timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă inimile de anghinare, vinul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea, piperul și ceapa gătită.
Se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți, acoperit, timp de 4 până la 5 minute. Aruncați cu paste și pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.