Linguine de creveți, roșii și busuioc cu runde calde de brânză de capră

Dacă aveți despre 45 minute pentru a petrece în bucătărie, creveți, roșii și busuioc Linguine cu runde calde de brânză de capră ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 581 calorii. Pentru $3.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Linguine De Creveți, Roșii Și Busuioc Cu Runde De Brânză De Capră, Gnocchi Calzi De Busuioc Și Brânză De Capră Cu Carpaccio De Roșii Și El, și Salată de dovlecei de ghindă prăjită cu runde calde de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Presărați pesmet pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 2 1/2 minute sau până se rumenesc.
Transferați pe o placă superficială; se răcește complet. Feliați brânza de capră transversal în 4 runde. Apăsați ambele părți ale fiecărei runde în pesmet. Aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt; rece.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute. Se amestecă roșiile, apa, zahărul și piperul; gatiti 15 minute, amestecand ocazional.
Adăugați creveți și sare; gatiti 4 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Se ia de pe foc. Acoperiți; păstrați cald.
Coaceți rondele de brânză la 400 timp de 10 minute sau până când sunt moi, dar încă ținându-și forma.
Adăugați paste și 1/2 cană de busuioc în amestecul de roșii; aruncați pentru a combina. Împărțiți amestecul de paste uniform între 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 rundă de brânză de capră.
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.