Linguine cu ton proaspăt, roșii și lămâie

Linguine cu ton proaspăt, roșii și lămâie
Linguine cu ton proaspăt, roșii și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 774 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, roșii cherry, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Linguine cu roșii proaspete, Linguine cu creveți, roșii proaspete și spanac, și Linguine cu brânză de unt și capră cu roșii proaspete.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați tonul, vinul și coaja de lămâie, 1/2 cană de roșii cherry și 2 linguri fiecare din uleiul de măsline și frunzele de fenicul. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și roșiile cherry rămase și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul este aromat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Între timp, gătiți linguina în apă clocotită cu sare până la al dente. Rezervați 1/4 cană din apa de gătit pentru paste, apoi scurgeți linguina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Adăugați amestecul de ton și restul de 2 linguri de frunze de fenicul în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând doar până când tonul începe să se albească, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați linguina și apa de gătit rezervată pentru paste și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista