Linguine cu ton proaspăt, roșii și lămâie

Linguine cu ton proaspăt, roșii și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 774 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, roșii cherry, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Linguine cu roșii proaspete, Linguine cu creveți, roșii proaspete și spanac, și Linguine cu brânză de unt și capră cu roșii proaspete.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați tonul, vinul și coaja de lămâie, 1/2 cană de roșii cherry și 2 linguri fiecare din uleiul de măsline și frunzele de fenicul. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și roșiile cherry rămase și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul este aromat, aproximativ 10 minute.
Între timp, gătiți linguina în apă clocotită cu sare până la al dente. Rezervați 1/4 cană din apa de gătit pentru paste, apoi scurgeți linguina.
Adăugați amestecul de ton și restul de 2 linguri de frunze de fenicul în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând doar până când tonul începe să se albească, aproximativ 1 1/2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați linguina și apa de gătit rezervată pentru paste și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.