Linguine cu sos de scoici și ciuperci Baby Portobello
Linguine cu sos de scoici și ciuperci Baby Portobello este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 700 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos worcestershire, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Tilapian și baby portobello în sos de smântână, Ciuperci portobello de pui și bebeluși în sos de roșii și busuioc, și Ciuperci portobello umplute și la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uleiul de măsline cald într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ciupercile; gătiți până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă sucul de scoici, bulionul de pui, pătrunjelul, busuiocul, oregano și sosul Worcestershire. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere rapidă. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 30 de minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8-10 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Amestecați scoicile tocate și untul în sos; mai fierbeți încă 15 minute.
Se toarnă peste pastele fierte pentru a servi.