Linguine cu sos de Scallion și creveți sote

Linguine cu sos de Scallion și creveți sote
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine cu sos de Scallion și creveți sote. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 751 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, linguine, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu creveți saut și sos de nucă de cocos-Lime, Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine), și Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați suficient de verdeață de scallion în bucăți de 2 inci pentru a măsura 3 căni și tocați mărunt părțile albe. Usturoi tocat. Coajă și creveți devein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2
Umpleți o oală de paste de 6 litri plină cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere pentru verdeață de scallion și paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-o tigaie adâncă de 12 inci, gătiți scallions tocate mărunt în 2 linguri de ulei la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Transferați amestecul într-un blender și ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
6
Blanch verde scallion în apă clocotită 30 de secunde și cu o lingură cu fante transferați în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați 1/4 cană de apă de scallion în blender și rezervați apa rămasă în oală la foc mic, acoperită. Amestecați amestecul de scallion cu 2 linguri de ulei până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
SosSos
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
În tigaie se încălzește 2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și se fierbe jumătate de creveți, întorcându-le, până se rumenesc pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați creveții pe o farfurie și păstrați-i la cald, acoperiți. Saut restul de creveți în același mod, adăugând ulei de lingură rămas, dacă este necesar, și păstrați cald în tigaie, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Întoarceți apa în oală la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand al dente si se toarna si rezervati 1 cana de apa pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scurgeți pastele într-o strecurătoare și adăugați în tigaie cu sos și 1/4 cană de apă rezervată pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
TigaieTigaie
12
Încălziți amestecul la foc mic, aruncând ușor (și adăugând mai multă apă pentru paste, după cum este necesar, dacă amestecul devine uscat), până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
13
Serviți pastele acoperite cu creveți rămași și garnisite cu verdeață de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrevețiCreveți
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista