Linguine cu sos de Scallion și creveți sote

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine cu sos de Scallion și creveți sote. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 751 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, linguine, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu creveți saut și sos de nucă de cocos-Lime, Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine), și Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați suficient de verdeață de scallion în bucăți de 2 inci pentru a măsura 3 căni și tocați mărunt părțile albe. Usturoi tocat. Coajă și creveți devein.
Umpleți o oală de paste de 6 litri plină cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere pentru verdeață de scallion și paste.
Într-o tigaie adâncă de 12 inci, gătiți scallions tocate mărunt în 2 linguri de ulei la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Transferați amestecul într-un blender și ștergeți tigaia curată.
Blanch verde scallion în apă clocotită 30 de secunde și cu o lingură cu fante transferați în blender.
Transferați 1/4 cană de apă de scallion în blender și rezervați apa rămasă în oală la foc mic, acoperită. Amestecați amestecul de scallion cu 2 linguri de ulei până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Sos de sezon cu sare și piper.
În tigaie se încălzește 2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și se fierbe jumătate de creveți, întorcându-le, până se rumenesc pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 2 minute.
Transferați creveții pe o farfurie și păstrați-i la cald, acoperiți. Saut restul de creveți în același mod, adăugând ulei de lingură rămas, dacă este necesar, și păstrați cald în tigaie, acoperit.
Întoarceți apa în oală la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand al dente si se toarna si rezervati 1 cana de apa pentru paste.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare și adăugați în tigaie cu sos și 1/4 cană de apă rezervată pentru paste.
Încălziți amestecul la foc mic, aruncând ușor (și adăugând mai multă apă pentru paste, după cum este necesar, dacă amestecul devine uscat), până când se încălzește.
Serviți pastele acoperite cu creveți rămași și garnisite cu verdeață de scallion.