Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine cu praz picant și sos de roșii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 688 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, linguine, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Linguine Cu Praz Picant Și Sos De Roșii, Linguină picantă cu Halibut și roșii, și Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adaugati urmatoarele 3 ingrediente; saut 1 minut.
3
Se adauga prazul; saut pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
4
Adăugați roșiile tăiate cubulețe; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
5
Adăugați vin și oțet; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți până când roșiile se descompun, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Oțet
Vin
6
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți, rezervând 1 1/4 căni de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
8
Adăugați paste, 1/2 cană de lichid rezervat pentru paste și 3/4 cană de brânză în sos în tigaie. Aruncați la foc mediu-mare până când sosul acoperă pastele, adăugând mai mult lichid cu 1/4 cană dacă este uscat. Se condimentează cu sare și piper.