Linguine cu Pesto de rucola Pecan
Linguine cu pesto de rucola Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 867 calorii. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, linguine, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Linguine cu pesto de rucola, Linguine cu Pesto de Avocado și Rucola, și Linguine + Rucola + Ton + Pesto De Migdale.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt 1/4 cană de nuci pecan (de preferință cu un cuțit).
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și pistil (sau tocați și zdrobiți cu un cuțit mare și greu). Amestecați restul de 1 / 2cup pecan, rucola, brânză, ulei, piper și pastă de usturoi într-un robot de bucătărie până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita pana la al dente, 10 pana la 12 minute. Scoateți și rezervați 1 1/2 căni de apă de gătit.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare, apoi reveniți la oală și aruncați cu pesto, 1/2 cană de apă de gătit și nuci pecan tocate, adăugând mai multă apă de gătit, după cum este necesar, dacă pastele par uscate.
Puteți înlocui 2 căni de pătrunjel proaspăt cu frunze plate pentru rucola, dar atunci ar trebui să folosiți doar 1/3 cană de ulei de măsline(în loc de 1/2 cană) în pesto.