Linge Cotletul Cina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să vă lingeți Cotletele. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 835 calorii, 61G de proteine, și 49G de grăsime per portie. Pentru $ 6.23 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucșoară, vermut și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc O Tigaie Cina, Cotlet-on-top carne de porc & umplutura cina, și Cina de duminică: cotlete de miel frecate cu Ras El Hanout pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți cartofii și păstârnacul într-un vas mediu și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu, se sare apa și se gătește până se înmoaie, 15 până la 18 minute.
Scurgeți-le și puneți-le înapoi în oala fierbinte. Se amestecă cu laptele și sarea, piperul și nucșoara după gust.
Se adaugă brânza și se amestecă până se topește.
În timp ce cartofii și păstârnacul ajung la fierbere, frecați cotletele cu multă sare, piper și salvie.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu într-o tigaie mare sigură pentru cuptor.
Se adaugă usturoiul și se sotează 3 minute, apoi se scoate usturoiul cu o lingură pliată și se ridică focul la mediu-înalt.
Adăugați cotletele și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 5 până la 6 minute.
Adăugați vermutul sau vinul în tigaie și transferați-l în cuptor. Gatiti carnea timp de 7 pana la 8 minute mai mult. În timp ce carnea gătește, aduceți câțiva centimetri de apă la fierbere la foc mediu și sareți apa.
Adăugați broccolini și gătiți timp de 5 până la 6 minute, apoi scurgeți. Aranjați cotletele pe 4 farfurii.
Adăugați untul în tigaie și amestecați-l în sucurile de tigaie, apoi lingurați sosul peste cotlet.
Se servește cu piureul de cartofi și păstârnac și broccolini alături.