Ling Cod cu roșii și portocale este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, conserve de roșii, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 75 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ling Cod cu roșii și portocale, Cod De Ling Sotat Cu Praz Și Unt De Hamsii, și Cod Ling la cuptor cu sos de unt de lămâie-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se adauga ceapa si saut timp de 5 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați măslinele, coaja de portocală, segmentele de portocale, roșiile, sarea și piperul. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaja De Portocala
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
4
Adăugați peștele în tigaie. Puneți sosul peste pește. Acoperiți și gătiți încă 7 minute, până când peștele este doar gătit.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.