Limoncello Nuci De Pin Cu Susul În Jos Prăjituri

Limoncello Nuci De Pin Cu Susul În Jos Prăjituri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu nuci de pin Limoncello cu susul în jos. Această rețetă servește 1 și costă 13,97 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 3795 calorii, 54g de proteine, și 141g de grăsime pe porție. Un amestec de extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Banane Foster Și Limoncello Cu Susul În Jos Tort Tigaie, și Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați ramekins cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Tăiați 12 cercuri de hârtie pergament pentru a se potrivi cu ramekins; setați 1 în fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Aduceți zahărul brun, 1/2 cană de zahăr granulat și 1 cană de apă la foc mic într-o tigaie mare și gătiți până se reduce ușor și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute. Opriți focul și scufundați feliile de lămâie în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Zahăr BrunZahăr Brun
LămâieLămâie
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lăsați să stea, întorcându-se ocazional, până când coaja și miezul au început să devină translucide, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Bateți uleiul, coaja și sucul de lămâie, vanilia, sarea, ouăle, zahărul rămas și limoncello într-un castron cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
LimoncelloLimoncello
VanilieVanilie
SucSuc
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu. Adăugați treptat la amestecul umed și bateți la viteză medie până când se amestecă. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Nuci De PinNuci De Pin
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă 1 lingură. sirop din felii de lămâie în fiecare ramekin. Folosind clești, scoateți feliile de lămâie din sirop și puneți câte una în fiecare ramekin; rezervați siropul rămas. Împărțiți uniform aluatul între ramekins și așezați-l pe o tigaie cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CleșteClește
9
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centre iese curată, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit mic sau subțire sau o spatulă între prăjituri și marginile ramekin și inversați prăjiturile pe farfurii sau pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
11
Scoateți pergamentul din prăjituri și periați cu mai mult sirop, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate64
Revista