Limoncello Cheesecake Squares
Limoncello Cheesecake pătrate necesită aproximativ 11 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 467 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă ați achiziționat biscotti, cremă de brânză, extract de vanillan4 ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Limoncello Lichior Plus Cheesecake Pătrate, Limoncello No-Bake Cheesecake, și Limoncello Pound Cake cu umplutură de caș de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul unei tigaie de copt de 9 x 9 x 2 inci cu spray de gătit antiaderent.
Se macină fin biscotti într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul topit și 1 lingură de coajă de lămâie și procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri peste fundul (nu părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute. Răciți crusta complet pe un suport de răcire.
Amestecați ricotta într-un robot de bucătărie curat până la neted.
Adăugați crema de brânză și zahărul și amestecați bine, oprind mașina ocazional și răzuind părțile laterale ale vasului de lucru. Amestecați în limoncello, vanilie și restul de 2 linguri de coajă de lămâie.
Adăugați ouăle pe rând și pulsați doar până când sunt amestecate. Răsturnați părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Se toarnă amestecul de brânză peste crusta din tigaie.
Așezați tigaia într-o tigaie mare.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei de copt.
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră (tortul va deveni ferm când este rece).
Transferați tortul într-un suport; se răcește 1 oră. La frigider până când cheesecake-ul este rece, cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
Tăiați tortul în pătrate și serviți.
* Lichiorul Limoncello poate fi găsit la majoritatea magazinelor de băuturi alcoolice și în departamentul de băuturi alcoolice al unor piețe de specialitate. Dacă lichiorul limoncello nu este disponibil în magazinele din apropierea dvs., utilizați următoarea rețetă pentru a vă face propriul lichior limoncello.
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii lungi (rezervați lămâile pentru o altă utilizare). Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați miezul alb din cojile de lămâie; aruncați miezul.
Așezați cojile de lămâie într-un ulcior de 2 litri.
Se toarnă vodka peste coji și se acoperă cu folie de plastic. Îndepărtați cojile de lămâie în vodcă timp de 4 zile la temperatura camerei.
Amestecați apa și zahărul într-o cratiță mare la foc mediu până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 minute. Se răcește complet.
Se toarnă siropul de zahăr peste amestecul de vodcă. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
Se strecoară limoncello printr-o strecurătoare de plasă. Aruncați cojile.
Transferați limoncello în sticle. Sigilați sticlele și refrigerați până la rece, cel puțin 4 ore și până la 1 lună.
Timp de pregătire: 30 de minute
Timp de pregătire inactiv: 4 zile și 4 ore