Limoncello
Limoncello este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 34 de porții. O porție conține 145 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o băutură. Un amestec de zahăr, vodcă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, Limoncello Pops, și Limoncello Granita.
Instrucțiuni
Zest lămâi, și puneți coaja într-o sticlă mare de sticlă sau borcan.
Se toarnă vodcă. Acoperiți ușor și lăsați să se infuzeze timp de o săptămână la temperatura camerei.
După o săptămână, combinați zahărul și apa într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. NU AMESTECAȚI. Se fierbe timp de 15 minute. Lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei.
Se amestecă amestecul de vodcă în sirop. Se strecoară în sticle de sticlă și se sigilează fiecare sticlă cu un dop.
Lăsați amestecul să îmbătrânească timp de 2 săptămâni la temperatura camerei.
Puneți lichiorul îmbuteliat în congelator. Când este rece ca gheața, serviți în pahare de vodcă răcite sau pahare împușcate.