Roșu, alb și afine limonadă Pops este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 59 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână afine, limonadă, căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pepene verde, limonadă și gheață de afine, Pop roșu, alb și afine, și Raspberry Lemonade Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În blender, puneți ingredientele stratului roșu. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Lingură 2 linguri amestec în fiecare din 6 (5-oz) cupe de hârtie. Acoperiți cupele cu folie; introduceți stick-ul de ambarcațiuni în centrul fiecărui pop. (Sau umpleți matrițele de gheață conform instrucțiunilor producătorilor.) Congelați aproximativ 2 ore sau până la îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Când primul strat este înghețat, îndepărtați folia din pops. În castron mic, se amestecă ingredientele strat alb pana se omogenizeaza. Se amestecă aproximativ 2 linguri de amestec în fiecare cană peste stratul înghețat. Întoarceți folia la pops pentru a susține bețișoarele. Congelați aproximativ 2 ore sau până la îngheț.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Între timp, în blender, așezați ingredientele stratului de afine. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Când stratul alb este înghețat, îndepărtați folia din pops. Lingură aproximativ 2 linguri amestec de strat de afine în fiecare cană peste strat alb. Întoarceți folia la pops pentru a susține bețișoarele. Congelați cel puțin 6 ore până la îngheț.