Limeade De Afine
Cranberry Limeade ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 61 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, gheață, sirop simplu făcut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Limeade De Afine, Merișor Limeade Slush, și Limeade.
Instrucțiuni
Încălziți 1 cană de zahăr și 1 cană de apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, astfel încât zahărul să fie complet dizolvat și scoateți-l de pe foc.
Dacă doriți un zing adăugat la limeade, curățați câteva lămâi înainte de a face suc și adăugați coaja în apa cu zahăr în timp ce se încălzește. Odată ce siropul s-a răcit, strecurați coaja cu o strecurătoare cu plasă fină înainte de utilizare.
Suc de limes: în timp ce siropul dvs. simplu se răcește, suc de limes.
Adăugați suc de lămâie, suc de afine, 1 1/2 căni de apă rece, siropul simplu și câteva cuburi de gheață într-un ulcior de servire. În funcție de când și cum trebuie servită limeade și de cât de puternică doriți, puteți adăuga mai multă gheață și apă.
De exemplu, dacă doriți să-l serviți imediat și este încă puțin cald din siropul simplu fierbinte, adăugați multă gheață.
Dacă a avut șansa să se răcească și să se răcească la frigider, dar este încă prea puternic, adăugați puțin mai multă apă până când puterea este după preferințele dvs.
Dacă varul de afine este prea dulce pentru gustul dvs., adăugați mai mult suc de lămâie și apă până când atingeți nivelul dorit de dulceață și folosiți mai puțin zahăr data viitoare când îl faceți.