Lime în nucă de cocos " bare de brânză mată
Var în nucă de cocos" bare de brânză mată ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de tei, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Bare de brânză mată" Lime in the Coconut", Batoane Cu Brânză De Nucă De Cocos, și Fără Bare De Brânză Cu Coajă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ingredientele de bază pentru biscuiți până se formează aluat moale. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este ușoară și pufoasă. Bateți în cremă de nucă de cocos până se omogenizează bine. Bateți sucul de lămâie, vanilia și 2 ouă până se omogenizează.
Se întinde pe baza cookie-urilor.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor pe margini. Se răcește 30 de minute la temperatura camerei. Dați la frigider 1 oră pentru a se răci complet.
Întindeți cu grijă glazura peste umplutură.
Se presară cu nucă de cocos și coajă de tei. Capac; frigider 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.