Lime Velvet Tart
Lime Velvet Tart este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 590 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână batoane de ciocolată, cremă de brânză, caș de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă De Catifea Cu Lămâie, Tartă De Catifea Cu Zmeură, și Tarta De Tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Montați piecrust într-o tigaie ușor unsă de 9 1/2 inch; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va împiedica alunecarea în tigaie pe măsură ce se coace.) Prindeți Generos fundul și părțile laterale ale piecrustului cu o furculiță și înghețați 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați piecrust pe o foaie de copt și coaceți 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă 20 de minute sau până se răcește complet. Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tigaiei, folosind un sucitor.
Ciocolată albă cu microunde într-un castron mic pentru microunde, la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți crema de brânză înmuiată la viteză medie cu un mixer electric până când este ușoară și pufoasă.
Adăugați ciocolată topită și bateți până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați caș de var și bateți până se omogenizează.
Lingura în crusta pregătită. Umplere netedă cu o spatulă. Se răcește 4 ore.
Aranjați bomboanele de lămâie uniform deasupra tartei. Prop spirale de zahăr caramelizat împotriva bomboanelor de lămâie.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit bomboane cu picături de lămâie.