Lime Cilantro Hummus

Lime Cilantro Hummus
Lime Cilantro Hummus ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 125 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de naut, piper cayenne, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cilantro Lime Hummus, Cilantro Lime Hummus, și Cilantro Lime Hummus.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați fasole garbanzo, coriandru, suc de lămâie, apă, ulei, usturoi, coajă de tei, sare de usturoi și cayenne; acoperiți și procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Coaja De TeiCoaja De Tei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Serviți cu legume sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Wagner Vineyards Riesling Ice. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 31 de dolari.
Wagner Vineyards Riesling Ice
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea ușoară a strugurilor congelați extrage doar sucul, lăsând în urmă apă sub formă de gheață. Rezultatul este acest vin de desert luxos, plin de corp. Aromatic și zesty, fiecare înghițitură a explodat cu fructe vibrante și lasă în urmă un finisaj plin de viață și persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate38
Revista