Limburger Mac și brânză de la ' Di Bruno Bros. casa de brânză

Limburger Mac și brânză de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 590 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză limburger de cărămidă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză la grătar Zeke 's Bacon Maple De La' Di Bruno Bros. House of Cheese, Burrata cu roșii de moștenire de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese, și Tapenadă de măsline siciliene și migdale afumate de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți o caserolă de 1,5 litri sau o tigaie pătrată de 8 x 8 inci.
În timp ce cuptorul se preîncălzește, puneți pâinea pumpernickel pe raftul cuptorului (puteți folosi o foaie de prăjituri, dar nu este necesar) pentru a o usca. Dacă pâinea este deja foarte învechită, dați-i un toast bun. Între timp, într-o tigaie, saut sau ceapa tocată în ulei de măsline la foc mare. Odată ce marginile se rumenesc, după aproximativ 5 minute, puneți ceapa deoparte într-un bol.
Scoateți pâinea prăjită pumpernickel din cuptor și cubați-o. Apoi folosiți tigaia saut de la ceapă pentru a rumeni cuburile de pâine. Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult ulei. Saut până când pâinea este foarte crocantă, aproximativ 10 minute.
Într-o oală, aduceți 2 litri de apă la fierbere și adăugați macaroanele uscate. Urmați instrucțiunile de gătit de pe ambalaj, dar gătiți—l cu aproximativ 2 minute mai puțin decât este necesar, astfel încât pastele să se apropie doar de al dente; verificați-l după 5 minute-ar trebui să se lipească de dinți.
Pentru a face sosul de brânză, topiți untul într-o cratiță medie. Odată ce untul se topește, reduceți focul și amestecați făina. Acest lucru va crea o pastă groasă pentru un roux. Se amestecă constant timp de 1 până la 2 minute, pe măsură ce gustul făinii crude se gătește: ar trebui să miroasă prăjit.
Adăugați treptat laptele cald, amestecând constant pentru a preveni formarea de bulgări. Amestecați amestecul la foc mediu timp de 10 până la 12 minute, sau până când sosul s-a îngroșat și acoperă spatele unei linguri de lemn.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați Limburgerul, muștarul brun, ceapa saut, sarea și piperul măcinat.
Se toarnă sosul peste macaroane și se întinde amestecul într-o caserolă pregătită. Se acoperă cu un strat de Parmigiano ras, urmat de crutoanele pumpernickel.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când sosul din jurul marginilor bulează.
Se servește cu bere crocantă și murături.