Lent Fierte Gratar Bere Carne De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați carnea de vită cu bere la grătar gătită lent. Această rețetă servește 16 și costă 1,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 229 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, bere, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o băutură la un preț rezonabil. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Rețete similare includ Carne De Vită La Grătar Gătită Lent, Carne De Vită La Grătar Gătită Lent, și Cuptor lent de vită gătit în bere.
Instrucțiuni
Așezați ceapa și usturoiul într-un aragaz lent mare.
Se toarnă ketchup, bere, oțet, sos Worcestershire și fum lichid; deoparte.
Combinați sarea, piperul, pudra de chili, boia de ardei, oregano și zahărul brun până se omogenizează uniform. Frecați amestecul de condimente pe toată pieptul de vită.
Așezați pieptul în aragazul lent.
Presărați amestecul de condimente rămas deasupra.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de vită este ușor mărunțită cu două furculițe, 10 până la 12 ore.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent și puneți-o într-un castron mare. Puneți grăsimea din sosul rămas în aragazul lent și aruncați-o.
Turnați aproximativ 2 căni de sos din aragazul lent într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în apă și se amestecă în sosul fierbinte. Gatiti si amestecati 5-10 minute pana cand sosul se ingroasa. Între timp, tăiați carnea în bucăți mici folosind două furci.
Turnați sosul îngroșat și sosul rămas din aragazul lent într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța sosul chiar în aragazul lent.
Amestecați carnea de vită mărunțită și sosul piure împreună în aragazul lent. Folosiți clești pentru a servi carnea de vită pe chiflele de cartofi.