Lenin și lime gin și tonic Sorbetto
Lenin și lime gin și tonic Sorbetto ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă tonică, apă, suc de lime și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tonic Energetic Cu Lămâie Și Lime, Gin infuzat cu Grapefruit-Lemongrass-Lime și un cocktail gin & Tonic, și Chocolate Sorbetto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-o cratiță și se adaugă zahărul.
Se pune la foc mic și se fierbe, amestecând des, până se dizolvă zahărul. Reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 5 minute, continuând să bateți până când lichidul se transformă într-un sirop.
Se toarnă siropul într-un vas termorezistent și se lasă deoparte aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până se răcește la temperatura camerei. Pentru o răcire mai rapidă, umpleți o chiuvetă pe jumătate cu apă rece și gheață și puneți vasul cu amestec în ea timp de 20 de minute.
Se toarnă apa tonică într-un castron, se adaugă siropul de zahăr, apoi se acoperă și se dă la frigider, ideal peste noapte, până se răcește bine (cel puțin 40 de litri f).
Adăugați ginul, sucul de lămâie și sucul de lămâie în amestecul răcit, apoi turnați într-o mașină de înghețată și amestecați conform instrucțiunilor producătorului.
Când baterea este finalizată, folosiți o lingură sau o spatulă pentru a răzui sorbetto într-un recipient rezistent la congelator, cu capac. Congelați până ajunge la textura corectă de scoopare (cel puțin 2-3 ore).
Decorați fiecare porție cu felii de var și serviți.
"Nu poți învinge o națiune care se bucură de înghețată la minus 40 de grade."—Winston Churchill, într-o călătorie în Rusia
Acest sorbetto dulce-amărui are note botanice moi și este combustibil injectat cu suficient alcool pentru o lovitură în bolșevici.
Retipărit cu permisiunea Icecreamists de Matt O ' Connor, Mitchell Beazley 2013, fotografii de Anders Schonnemann.