Lenesi

Lenesi
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, Couch Potatoes ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. O porție conține 898 de calorii , 50 g de proteine și 42 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 3,36 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacere cartofi, chili fără fasole, șuncă și ceapă verde. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87% . Acest scor este grozav. Încercați Crock Pot Cheesy Potatoes din cartofi cruzi , Crock Pot Cheesy Potatoes din cartofi adevărați și Crock Pot Cheesy Potatoes din cartofi cruzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime, dar nu până la capăt, lăsând cartofii atașați în partea de jos. Deschideți cartofii și pufoșiți pulpa cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2
Puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți fiecare cu chili, ceapă, ciuperci, șuncă și brânză. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 2 până la 2-1/2 minute sau până când brânza se topește. Acoperiți cu smântână dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista