Lemony Anghinare-Spanac Răspândit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați să răspândiți anghinare cu lămâie-spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 99 de cenți pe porție. Un amestec de sare, cremă de brânză, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă din rețetele mele are 88 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lemony Spanac-Anghinare Dip, Lemony spanac și anghinare ziti coapte, și Răspândire De Anghinare Cu Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-un robot de bucătărie, pulsați spanacul, inimile de anghinare, smântâna, crema de brânză și Cheddar până la un piure grosier.
Adăugați coaja de lămâie, sare și piper și pulsați pentru a combina.
Transferați într-un vas de servire rezistent la cuptor de 1 litru. Se acoperă cu folie și se coace până se încălzește, aproximativ 35 de minute. Preîncălziți broilerul.
Îndepărtați folia și prăjiți răspândirea până când partea superioară este rumenită și barbotată, aproximativ 4 minute.
Se servește fierbinte sau cald cu biscuiți sau crudite.