Lemongrass-Pompano marinat cu sos de scufundare

Lemongrass-Pompano marinat cu sos de scufundare
Lemongrass-marinat Pompano cu sos de scufundare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 250 de calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de scallions—albi, piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele de porc Lemongrass cu sos de scufundare vietnamez, Chiftele De Porc Lemongrass Cu Sos De Scufundare Vietnamez, și Lemongrass - pui de coriandru cu sos de miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați sucul de lămâie cu sosul de pește, ardeii iute și zahărul până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un mini procesor, curățați usturoiul, albii de scallion, lemongrass, tulpini de coriandru, zahăr, suc de lămâie, sare și piper într-o pastă. Frecați pasta peste tot pompano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Puneți peștele pe o farfurie, acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Răsturnați marinada din pește. Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea este crocantă, aproximativ 3 minute. Întoarceți fileurile, reduceți focul la moderat și gătiți până când sunt opace, cu aproximativ 2 minute mai mult; transferați în farfurii, cu pielea în sus și garnisiți cu verdeață de scallion și crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Se servește cu pene de var și sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista