Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lemon Schaum Torte. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 388 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de suc de lămâie, cremă de tartru, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lemon Schaum Torte, Strawberry Schaum Torte, și Bezea cu căpșuni și frișcă (Schaum Torte).
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile într-un castron mare și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați vanilie și cremă de tartru. Bateți pe lingura medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1 cană de zahăr, câte 2 linguri la un moment dat, la viteză mare până când se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Vanilie
Zahăr
3
Întindeți bezea pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se coace la 275 la 1 oră. Opriți cuptorul și lăsați-l să stea în cuptor timp de 1 oră. Nu deschide ușa.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor; se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Într-o cratiță mare, combinați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, coaja de lămâie și zahărul rămas. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul este ingrosat si acoperiti spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se transferă într-un castron mic; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Într-un castron răcit, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
10
Se întinde pe jumătate peste bezea; se acoperă cu amestec de lămâie. Se acoperă cu frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Lămâie
11
Se presara cu scortisoara. Puneți la frigider resturile.
Torte funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.