Lemon Rosemary Scones
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones cu rozmarin de lămâie. Această rețetă face 12 porții cu 197 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 96 de fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână, suc de lămâie de la 1 lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scones De Rozmarin-Lămâie, Lemon Rosemary Scones, și Biscuiți Cu Lămâie-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în pozițiile inferioare și medii și preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, praful de copt și sarea și pulsați de 3 ori pentru a combina.
Adăugați zahăr, coajă de lămâie și rozmarin și pulsați de 3 ori pentru a combina.
Adăugați unt tăiat cubulețe în robotul de bucătărie și pulsați până când untul are dimensiunea mazării, aproximativ 5 leguminoase.
Adăugați smântână, lapte și suc de lămâie și pulsați până când aluatul se reunește într-o bilă. Făinați ușor o suprafață de lucru curată.
Scoateți aluatul din robotul de bucătărie și întindeți-l la o grosime de 1/3 inch. Folosiți tăietor de biscuiți pentru a tăia rondele din aluat și transferați scones pe foi de copt. Reluați și repetați cu aluatul rămas, după cum este necesar.
Periați vârfurile de biscuiți cu spălare de ou și presărați cu zahăr.
Coaceți până devin aurii la margini, aproximativ 15 minute.
Se transferă într-o grătar pentru a se răci cel puțin 5 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.