Lemon Orzo Primavera

Lemon Orzo Primavera
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Lemon Orzo Primaveran. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 220 de calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți morcovi, paste orzo, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Lemon Orzo Primavera, Primaveran Orzo și One Pot Orzo Primavera.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o oală la foc mediu. Se amestecă orzo și se fierbe 2 minute, până devin aurii. Amestecați usturoiul, dovlecelul și morcovul și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Stafide Fara Seminte, OptionalStafide Fara Seminte, Optional
Lămâi, Tăiate în 1/2 în CruceLămâi, Tăiate în 1/2 în Cruce
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru LămâiUlei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)
2
Se toarnă bulionul și se amestecă cu coaja de lămâie. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mic și fierbeți 10 minute sau până când lichidul a fost absorbit și orzo este fraged. Asezonați cu cimbru și acoperiți cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Felii De Pâine Albă, Tăiate Cubulețe6 Felii De Pâine Albă, Tăiate Cubulețe
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Purple Star Ancient Lakes Riesling. Recenzătorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Arome de caise și piersici albe trec prin mijlocul gurii dulce, cu arome de caise uscate, fructe cu sâmburi și miere. Echilibrat pe final cu aciditate naturală.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista