Lemon Herbed Aioli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 3 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, coajă de lămâie, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Ton la grătar cu ierburi a Emoliolis, Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli, și Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente o cratiță mică, amestecând bine. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti inca un minut sau pana se ingroasa; se ia de pe foc. Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul fierbinte în gălbenușul de ou; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti amestecul la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul într-un castron mic; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuțit
Bol
4
Adăugați pătrunjelși busuioc; procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
5
Adăugați usturoi, coajă de lămâie șimuștar; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Usturoi
6
Combinați amestecul de bulion răcit și amestecul de pătrunjel într-un castron mic; se amestecă bine. Se amestecă sare și piper. Acoperiți și răciți bine.