Lemon Curd

Lemon Curd
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Lemon Curd. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 141 de calorii, 1 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și luați zahăr, ouă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Charlottes cu Lemon Curd și Conied Lemon Coel, Lemon Charlottes cu Lemon Curd și Candied Lemon Coel și Meyer Lemon and Oil Oil Chiffon Cheke cu Lemon Poppyseed Curd.

Instrucțiuni

1
În partea de sus a unui boiler peste apă clocotită, topește untul. Se amestecă zahărul, ouăle, sucul de lămâie și coaja. Fierbeți peste apă clocotită timp de 1 oră sau până se îngroașă, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Lamaie Si Frunze De Menta ProaspataFelii De Lamaie Si Frunze De Menta Proaspata
Unt, TăiatUnt, Tăiat
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Se toarnă în recipiente. A se păstra la frigider.
3
Întindeți peste scones, biscuiți sau pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Castraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii SubțiriCastraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii Subțiri
Pâine SandwichPâine Sandwich

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista